Услуги

Оптимизация за търсачки

Разчитайте на нас, когато искате да повишите трафика към сайта си, да подобрите неговото класиране в търсачките и да достигнете до повече потребители.

Органично търсене

Генерирането на силен трафик към сайта Ви с помощта на платени реклами е една от най-желаните цели, но освен него сме Ви подготвили няколко съвета за спечелване на органични лийдове.

Оптимизация на сайта

Искате сайтът Ви да се класира на по-високи позиции в търсачките и да получава повече трафик? Готови сме да Ви съдействаме, за да реализирате бизнес стратегията си.

Линк билдинг

Hack & Grow ще Ви помогне да вземете най-доброто от тактиките за оптимизация на търсачките. Линк билдингът увеличава шанса за популяризиране на бранда си онлайн.

Управление на профили в социалните мрежи

Това е перфектната възможност да управлявате и анализирате планираните си кампании в социалнитем медии. Ние разполагаме с всички необходими инструменти за ефективната работа на съвременните платформи.

Мониторинг на бранда

Той играе значима роля за изграждането на доверие във взаимоотношенията Ви с клиентите. Затова е важно как се представя брандът Ви сред потребителите.

Управление на съдържанието

Нашият екип знае колко е важно да предложите на потребителите си качествено съдържание. Копирайтърите ни са готови да отговорят на Вашите очаквания.

Брандиране на профила

Създаването и персонализирането на профили в социалните медии, допълнени от качествено съдържание и уникален дизайн, има положително влияние върху клиентите Ви.

Имейл маркетинг

Имейл маркетингът е един от най-ефективните начини за достигане до Вашата целева аудитория. Изпращайте своите послания, информационни или промоционални съобщения бързо, лесно и удобно.

Анализ и статистики

Проследяването и отчитането на резултатите от представянето на бранда Ви има решаващо значение за успеха на бизнеса Ви. Hack & Grow ще Ви помогне разчетете данните и подобрите имиджа си.

Имейл кампании

Един от най-продуктивните методи за привличане на нови потребители е имейл маркетингът. Подгответе следващата си рекламна кампания с нас и си гарантирайте развитие в правилната посока.

Оформление на имейли

Искате собствени шаблони за имейлите, които ще пращате на своите клиенти? Доверете ни се и ще получите персонализирано оформление, видимо за всички устройства.

Уеб дизайн и разработка

Уеб услугите ни имат висок принос за развитието на бизнеса в правилната посока. Ние държим на безкомпромисното качество и професионалния подход към всеки проект.

Брандиране и дизайн на лого

Създаваме лога, графики и реклами за нуждите на Вашия бизнес, за да се откроите от конкурентите си. Дайте израз на Вашата корпоративна идентичност без излишни усилия.

Графичен и UI дизайн

Ако дизайнът е изкуство, то потребителският интерфейс е наука. Нашият екип поддържа високо професионално ниво и работи с пълна отдаденост.

Дизайн на мобилни приложения

Мобилните приложения стават все по-популярни и широко използвани, затова не бива да оставяте визията им в случайни ръце. Изберете най-доброто за Вашия бизнес.

PPC кампании

С помощта на PPC рекламите имате възможност да достигнете по-бързо до Вашата целева аудитория. Така ще можете да реагирате адекватно при предстоящи промоции и планирани намаления.

Платени search реклами

Инвестирайте бюджета си разумно в каналите, които Ви носят най-добри резултати. Ние ще проучим кои са подходящите реклами, ангажиращи голям брой потребители с бранда Ви.

Ремаркетинг

Ние имаме всички необходими инструменти, с които да накараме Вашите клиенти да се върнат в страниците на сайта Ви и да припознаят себе си в услугите Ви. 

Реклами в социалните мрежи

Искате повече хора да научат за вас и Вашата марка, продукт или услуга? Ще насочим фокуса си върху социалните медии, за да достигнем до целевата аудитория на бизнеса Ви.