За нас

Нашата история 

Създадена през 2015 г., Hack & Grow стартира като малка маркетингова агенция и достига до това, което е днес - успешна фирма, която не просто измерва резултатите на бизнеса, но консултира международни компании и лидери на пазара. Основната цел и визия на Hack & Grow е да постига изключителни резултати, като предлага свежи идеи и адекватни решения на своите клиенти. Екипът на Hack & Grow вярва в устойчивите отношения със своите клиенти, основани на взаимно уважение и доверие.

101

Доволни клиенти

87

Успешни проекта

5.25%

Средно конверсии

99%

Гарантирани резултати

Нашата философия

Основният двигател на нашата агенция е удовлетвореността на клиентите ни. Гордеем се със стабилните ни взаимоотношения с тях и доверието, което ни гласуват непрекъснато. Винаги посрещаме иновациите, свежите идеи и добрите партньорства с ясното съзнание, че ще доведат до благонадеждното развитие на нашия бизнес. 

Екип

Моника Тонева

Основател, SEO

Моника е основател на Hack & Grow. Тя навлиза в дълбините на дигиталния маркетинг през 2002 г. и решава да стартира собствена агенция, разчитайки на натрупаните опит и знания.

Рангел Темелков

Маркетинг специалист

Със собствена визия по всеки проект, върху който работи, Рангел допринася за непрекъснатото подобряване на фирмата. Всеки път изненадва с интересна и нестандартна маркетингова концепция.

Петър Владиславов

SEO Експерт

Петър активно участва в реализирането на десетки успешни проекти и продължава да поддържа реномето си на "маркетинг гуруто със свежите идеи". Не спира да вдъхновява колегите си със своята креативност.

Ема Борисова

Маркетинг специалист

Тя е едно от най-комуникативните, творчески и остроумни попълнения в екипа на Hack & Grow. Ема има готов отговор на всеки въпрос, свързан с реализирането на бизнес целите ви 

Никол Тодорова

Маркетинг мениджър

С абсолютна увереност можем да заявим, че Никол е лидерът на нашия маркетинг екип. Тя е олицетворение на професионализма и дисциплината, с които посрещаме всеки следващ проект.

Валери Димитров

Бизнес консултант

Валери се дипломира като пълен отличник в катедрата по Икономика и бизнес. Той е изцяло отдаден на работата си и е готов да съдейства на всеки предприемач с интересни идеи и смел размах.